Pro Con Security har hovedvekt på tjenester som ISPS adgangskontroll, vektertjenester, arrangementsikring og ordensvakter

92890281Bestilling@pro-con.no

ISPS

Pro Con har igjennom de siste 11 årene opparbeidet seg solid kompetanse innen ISPS og havnesikring. Noe som gjør at vi pr idag stolt kan si at vi er distriktets ledende leverandør av ISPS vakthold.

Mobilt vakthold

Våre mobilvektere tar vare på deg og din arbeidsplass når du sover, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal slippe å komme på jobb dagen etter og oppleve at du har hatt ubudne gjester i løpet av natten.

Vi sikrer dine verdier når vi utfører låse og kontrollrunder.

Ordensvakt / Arrangement

Pro Con har siden 2001 levert politi-godkjente ordensvakter til flere skjenkesteder på nord-jæren og har lang erfaring med utelivsbransjen i Stavanger og omegn.

Vekter

Pro Con har levert vektertjenester til det private og offentlige markedet i stavangerregionen siden 2001. Siden da har vi ekspandert våre tjenester i samsvar med gjeldende regelverk og etterspørsel. Alle våre vektere er politigodkjente, med god vandel og godkjent vekteropplæring.

Alarm

Sammen med vår lokale samarbeidspartner Hanor AS kan vi levere og installere alt innen alarm og overvåkingsutstyr til både bedrifter og private.

Vår partner Safe4 tar seg av overvåkingen av dine verdier. Våre vektere rykker ut og ivaretar dine interesser om uhellet skulle være ute.